"По внутренней политике - 100% неуд!": Путіна підловили на брехні про Росію

Користувачі назвали головною помилкою ВВП — ще один термін президентства.
Росіяни розуміють, що Путін бреше? Фото: ТАСС.

У мережі обурилися висловлюванням прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про зацікавленість Володимира Путіна Росією, передають Патріоти України.

"Перш за все, президента хвилює те, що діється у нас у країні. Але міжнародні справи теж є невід'ємною частиною його роботи. Сирія вимагає постійної уваги Путіна як головнокомандувача. Відносини з Україною і зі США залишаються нашими застарілими проблемами", — сказав він.

Користувачі назвали таку заяву брехливою. "Путінські шістки знають, що Путіна цікавить тільки зовнішня політика, і розуміють, що народ його за це скине", — прокоментував юзер.

"Та якщо подивитися на країну, що робиться всередині країни, складається враження, що йому глибоко пофіг на країну... На ціни на пальне, на тарифи, на зростання цін у магазинах", — додав коментатор.

Користувачі назвали головною помилкою Путіна — ще один термін президентства. "Враження, що останній термін він вирішив провести під гаслом "Після мене хоч потоп!", "Навіщо, м'яко кажучи, говорити неправду?! Із внутрішньої політики президенту 100% незадовільно! Його основна помилка — ще один термін президентства. За перші місяці нового правління він примудрився звести до нуля всі його багаторічні досягнення","Те, що діється у країні, його хвилює тільки в контексті утримання влади, особистого збагачення і самозбереження", — зазначили вони.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...