Поблизу Мелітополя поліція затримала підозрюваного у вбивстві бійця АТО "Сармата"

Інформації про затримання зловмисника в офіційних джерелах поки що нема.

Віталій Олешко "Сармат". Фото:соцмережі

Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві бійця АТО з позивним "Сармат" Віталія Олешка. Про це повідомив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook, інформують Патріоти України.

Відзначається, що підозрюваного затримали біля міста Мелітополь Запорізької області. "Деякий час тому біля Мелітополя в результаті оперативно розшукових заходів був затриманий вбивця Віталія Сармата. Деталі незабаром на офіційних джерелах", - йдеться в повідомленні.

Пізніше допис був видалений з невідомих причин.

Нагадаємо, що у вівторок, 31 липня, невідомий застрелив в Запорізькій області активіста, бійця АТО з позивним "Сармат" Віталія Олешка. Пізніше стало відомо, що злочин стався за адресою Східний проспект, 157, де знаходиться невеликий готель, яким володіє сім'я Олешко.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...