"Почему вы ко мне привязались?": Полунін, який зізнався у любові Путіну, спробував "відмазатися" від скандалу

Український артист балету Сергій Полунін відхрестився від допису на своїй офіційній Instagram-сторінці, в якому він підтримав президента РФ Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

20 листопада на сторінці Полуніна з’явився допис, присвячений його дню народження. У дописі йдеться, що всі привітання артист переадресовує Путіну, «оскільки в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо».

«Ніхто не заслуговує на те, щоб до нього ставилися погано і несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло, і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією та любов’ю…», — йдеться у дописі на сторінці Полуніна в Instagram.

На питання про те, чи писав він про Путіна в Instagram, Полунін відповів: «Я нічого про це не знаю».

Крім того, артист балету не зміг однозначно відповісти, чи він особисто веде свою офіційну сторінку в соцмережі.

«Чого ви до мене прив’язалися? Я не знаю, про що ви говорите. Відчепіться від мене. До побачення!», — заявив Полунін та поклав слухавку.

Сергій Полунін — відомий український артист балету. Він, зокрема, працював у Росії та був прем’єром Музичного театру імені Станіславського—Немировича-Данченка у Москві.

Джерело: hromadske.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...