''Почему вы все такие злые?": Дівчинка, що написала листа Путіну, покінчила із собою

Згідно з непідтвердженими даними, у загиблої було знайдено передсмертну записку, в якій вона просить нікого не звинувачувати у своїй смерті.

Перед смертю дівчинка написала Путіну. Ілюстрація: VistaNews.

У місті Сафоново Смоленської області Російської Федерації покінчила життя самогубством 14-річна дівчинка, відома тим, що скаржилася в листі президентові РФ Володимиру Путіну на низьку зарплату своєї матері, передають Патріоти України.

За інформацією видання, мама підлітка працювала санітаркою в місцевій лікарні – після листа до адміністрації президента керівництво викликало і "насварило" її. За повідомленнями місцевих ЗМІ, через проблеми із зором над дівчинкою знущалися в школі однокласники, дражнячи "ціклопом". На її сторінці в соцмережі перед самогубством був опублікований статус: "Чому ви всі такі злі?"

Згідно з непідтвердженими даними, у загиблої було знайдено передсмертну записку, в якій вона просить нікого не звинувачувати у своїй смерті. Чи прочитав Володимир Путін лист дівчинки - досі невідомо.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.