Подарував 10-річній дівчинці шоколадку і хотів відвести у безлюдне місце: В Ужгороді впіймали 61-річного педофіла (фотофакт)

Батькам треба попереджати дівчаток, та й не тільки дівчаток, що іноді зустрічаються отакі дядьки, яким не можна довіряти.

Юрій Куруц, 61-річний педофіл з Ужгорода. Фото: "Фейсбук"У мережі з’явилась фотографія 61-річного педофіла, який чіплявся до 10-річної Яни Королович в Ужгороді, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Ужгорода.

Чоловіка звати Юрій Куруц. Він родом з села Великі Лази Закарпатської області. Останнім часом жив в Ужгороді. З дівчинкою він познайомився у одній з ужгородських маршруток 11 червня. Взяв у неї номер телефону, дав свій і попросив негайно зателефонувати.

Вийшовши з маршрутки, невідомий поцілував дівчинку у щічку. Після цього постійно телефонував, просив про зустріч, однак попереджав, що батькам про це не варто говорити. Під час зустрічі 15 червня педофіл подарував дівчинці шоколадку і мав намір відвести дитину на безлюдну територію. Тут його затримала поліція. Чоловік повністю заперечує свою провину, розповідаючи про те, що просто непокоївся про нездоровий зуб малечі.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...