Поганий знак? У центрі Москви під час святкування Масляної розвалився символ свята (відео)

Александр Куприн: «Блин — символ солнца, красных дней, хороших урожаев, ладных браков и здоровых детей!».

У Москві пекли трьохметровий млинець. Фото: РСН.

У Москві з нагоди святкування Масляної планували приготувати трьохметровий млинець, проте він підгорів і розвалився. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Російську службу новин, відзначаючи, що хлібопіки занадто сильно розкалили плиту, через що кулінарний виріб втратив еластичність і розсипався на очах.

Разом з тим, журналісти звернули увагу, що жителі російської столиці все-одно з'їли невдалий млинець, не встигнувши навіть його сфотографувати.

Гігантський млинець вирішили спекти в саду "Ермітаж". На його приготування пішло 40 кг тіста.

Що ж, перефразовуючи класика російської літератури Олександра Купріна, так і хочеться сказати: "Ох не быть теперь на Россиюшке красным дням да урожаям!" А про дітей здорових ... - і так вже давно все ясно!

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в Росії ввели заборону на годування жителів млинцями з лопати. А сьогодні Патріоти України писали про те, що житель російського Воронежа помер на святкуванні Масляної під час конкурсу з поїдання млинців.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...