"Пограбування століття": Харків'янин жорстоко побив товариша ... заради пельменів і майонезу

Чоловіка визнали винним за ч.2 ст. 186 КК України і призначили покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі, з іспитовим строком три роки.

Фотоіллюстрація: Повар.ру.

Харків'янин побив ногами знайомого, щоб вкрасти пакет з напівфабрикатами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється в реєстрі судових рішень, 22 лютого цього року житель Харківщини зустрів знайомого, якого пригостив горілкою. Після цього чоловік вирішив відібрати у товариша пакет з їжею, який той ніс з магазину.

"Чоловік підбіг до знайомого ззаду і завдав йому удар кулаком в область голови, а також, збивши з ніг, завдав кілька ударів ногами в область голови, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді синців на волосистій частині голови в лівій скроневій області, по лівій вушній раковині, на лобі в центрі, в правій скроневій області, на тильній поверхні лівої кисті, крововиливів на спинці носа в середній третині і на задній поверхні правого передпліччя ", - повідомляється в рішенні.

Нападник відібрав пакет з їжею, в якому знаходилися ... пельмені заморожені (напівфабрикати), котлети заморожені (напівфабрикати) і пачка майонезу «Провансаль 67%».

Вже через десять хвилин нападника затримали поліцейські. Затриманий зробив щиросердне визнання і розкаявся у вчинку. Чоловіка визнали винним за ч.2 ст. 186 КК України і призначили покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі, з іспитовим строком три роки.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...