Погрожували всіх підірвати: Вигнані за пиятику з ДУК "Правий сектор" влаштували погром у центрі Одеси (фото, відео)

Правоохоронці вилучили у бешкетників пневматичний пістолет і два ножі. Також одного з них довелося госпіталізувати з травмами голови. Двох інших затримали і відвезли у відділок.

Один із затриманих дебоширів. Фото:Думская

Сьогодні в Одесі троє п'яних чоловіків в камуфляжному одязі, які назвалися бійцями батальйону "Аратта", влаштували дебош в парку Шевченка, після чого були побиті охоронцями. Про це пише Думская, передають Патріоти України.

Як розповіли в поліції, конфлікт почався через те, що добровольців нібито обікрали в кіоску. Після цього вони вирішили перевернути його. Прибулі вчасно охоронці завадили їм це зробити, неабияк нам'яли боки п'яним бійцям і викликали на місце подій поліцію.

Правоохоронці вилучили у бешкетників пневматичний пістолет і два ножі. Також одного з них довелося госпіталізувати з травмами голови. Двох інших затримали і відвезли у відділок.

За словами заступника командира батальйону "Аратта" з позивним "Душман", затримані вже не належать до добровольчому підрозділу.

"Вони дійсно воювали, але більше року тому їх вигнали за п'янку. І зараз вони не входять в нашу організацію. Я знаю про конфлікт, ці люди були, справді, нетверезі і вели себе грубо", - сказав "Душман".

У КП "Муніципальна охорона", співробітники якого, виявляється, і затримали хуліганів, дещо інша версія того, що сталося:

"Сьогодні, приблизно о 13:40, в парку ім. Шевченка до патрулюючих співробітників КП "Муніципальна охорона" звернулася жінка і повідомила, що в районі скейтпарку троє невідомих у військовій формі, з ознаками сп'яніння, розгулюючи з пістолетом і ножем, приставали до перехожих і завдали тілесних ушкоджень дівчині.

Погрожуючи зброєю співробітникам муніципальної охорони, правопорушники повідомили про те, що у них є при собі граната і вони перебувають в "Правому секторі". Використовуючи прийоми рукопашного бою, два співробітника КП знешкодили бешкетників і затримали їх. При собі у них був виявлений пістолет і два ножі, гранати у них не знайшли.

Прибулі на місце співробітники правоохоронних органів встановили, що правопорушники були виключені з ДУК "Правий сектор" за систематичне вживання алкоголю ще в 2015. Всі троє доставлені в райвідділ".

За інформацією патрульної поліції, затримані завдали тілесних ушкоджень жінці, розбили і скляну вітрину спортивного клубу (мабуть, "Чорноморця") і розгромили пересувний торговий кіоск.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...