Погрози браконьєрів: На волонтера із захисту екології у Миколаєві напали з ножем (фото)

Напад стався на території школи, з якої волонтер забирав свою дитину.

Ніж нападника. Фото:Facebook

У середу, 11 квітня, в Миколаєві на відомого місцевого волонтера з захисту екології Сергія Савченка напали з ножем. Про це сам потерпілий написав в Facebook, де зареєстрований під ніком "Матвіївський ліс", інформують Патріоти України.

Відзначається, що напад стався на території Матвіївської школи, коли Савченко забирав зі школи свою дитину, - невідомий покликав його, а коли волонтер обернувся, то йому у відкритій формі почали погрожувати ножем. Зловмисник спробував вдарити його, але не зміг і спробував втекти.

Савченко наздогнав злочинця, повалив на землю і викликав на місце подій правоохоронців. Варто зауважити, що нападник опинився знайомим волонтеру, - раніше вони вже зустрічалися під час скандалу з незаконним вирубуванням ялинок з метою їх продажу.

"Старі рахунки ялинкового браконьєра", - прокоментував напад Савченко.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...