Поїхав до відділку в кайданах: В Полтаві четверо патрульних жорстоко скрутили старенького діда за торгівлю картоплею (відео)

Нелюди-поліцейські безжально скрутили спокійного дідуся, який навіть не чинив опору, не соромлячись камери та перехожих

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, як за торгівлю овочами біля під'їзду старого дідуся скрутили патрульні, при чому зробили це у дуже грубій формі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Патріоти України - єднаймося".

Поліцейських не зупинили крики перехожих. Як повідомляється, дідуся потім забирала "швидка" через проблеми із тиском. На відео видно, що поведінка патрульних була просто ганебною. Такі нелюди у погонах, які ганблять ім'я українських правоохоронців, - результат роботи Деканоїдзе.

"Чергова перемога патрульної поліції. В Полтаві четверо поліцейських провели спецоперацію та знешкодили небезпечного злочинця. Літній чоловік торгував картоплею прямо на вулиці. Поліцейські діяли жорстко та рішуче.
Маємо надію, що торгівля петрушкою та картоплею буде повністю викорінена в Україні", - йдеться у дописі до відеозапису.

"Скажу просто , если увижу Застрелю СУК", "Про який рівень довіри можна говорити. Одним словом позор", "Щоб ти здох Авакян чи Аванесян ( хто ти там насправді ) разом зі своїм виродком .... Ті гроші за рюкзаки щоб тобі в горлі стали . Сьогодні ти міністр , а завтра конатимеш в тюрмі ....", - пишуть коментатори.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...