Покарання за патріотизм: В СБУ розповіли, як терористи вчиняють з проукраїнськими жителями "ЛНР"

Юрій Тандіт підтвердив інформацію про те, що луганського пенсіонера окупанти затримали за розміщення української символіки на його будинку.

Ілюстрація:Обозреватель

В СБУ підтвердили інформацію, що терористи "ЛНР" викрали луганського пенсіонера за розміщення української символіки у дворі свого будинку. Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

"Ми в курсі (викрадення, - ред). Я можу сказати, що, на жаль, останнім часом стали проходити затримання громадян України, які живуть на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей", - констатував він.

Тандіт підкреслив, що українську сторону насторожує ця тенденція.

"Це фактично показує, що в Донецьку і Луганську у людей, які приймають рішення, не залишається здорового глузду в головах, тому що беруть людей просто за те, що вони є патріотами України і люблять Україну. Ось це і є єдиний "злочин", який ці люди роблять", - зазначив він.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...