Покатав друзів: На Луганщині неповнолітній водій став винуватцем смертельної ДТП (фото)

18-річна пасажирка від отриманих тілесних травм загинула на місці, 17-річний водій і три пасажирки (17 і 18 років) дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.

На місці ДТП на Луганщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У Луганській області в районі н. п. Білокуракине автомобіль Opel Astra під керуванням 17-річного юнака з'їхав на узбіччя і перекинувся. Внаслідок ДТП загинула 18-річна пасажирка машини, ще четверо людей травмувалися, передають Патріоти України.

"23 серпня близько 23.50 17-річний водій автомобіля Opel Astra, рухаючись автодорогою Білокуракине - Луб'янка - Олексіївка із смт. Білокуракине, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впорався з керуванням і на великій швидкості з'їхав на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся", - повідомила начальниця відділу зв'язків із громадськістю ГУ Нацполіції України в Луганській області Тетяна Погукай.

Унаслідок ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних травм загинула на місці, 17-річний водій і три пасажирки (17 і 18 років) дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Водієві повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за статею про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...