Покатав друзів: На Луганщині неповнолітній водій став винуватцем смертельної ДТП (фото)

18-річна пасажирка від отриманих тілесних травм загинула на місці, 17-річний водій і три пасажирки (17 і 18 років) дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.

На місці ДТП на Луганщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У Луганській області в районі н. п. Білокуракине автомобіль Opel Astra під керуванням 17-річного юнака з'їхав на узбіччя і перекинувся. Внаслідок ДТП загинула 18-річна пасажирка машини, ще четверо людей травмувалися, передають Патріоти України.

"23 серпня близько 23.50 17-річний водій автомобіля Opel Astra, рухаючись автодорогою Білокуракине - Луб'янка - Олексіївка із смт. Білокуракине, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впорався з керуванням і на великій швидкості з'їхав на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся", - повідомила начальниця відділу зв'язків із громадськістю ГУ Нацполіції України в Луганській області Тетяна Погукай.

Унаслідок ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних травм загинула на місці, 17-річний водій і три пасажирки (17 і 18 років) дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Водієві повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за статею про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...