Похід в СБУ був безрезультативним: У Службі безпеки проігнорували заяви нардепів стосовно антиукраїнської діяльності "Інтера"

Нардепів Капліна, Добродомова і Борислава Березу досі не опитали у СБУ. Допитаним був лише нардеп від НФ Антон Геращенко.

Ілюстрація:kp.ua

Служба безпеки України протягом 10 днів з часу подання заяв не зареєструвала жодного провадження щодо наданих фактів системних інформаційних диверсій і спецоперацій проти України з боку країни-агресора. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Мене дивує, чому за заявою народних депутатів не було порушено кримінальне провадження за чинними нормами КПК. У цей час за заявами журналістів, активістів, грантоїдів порушуються будь-які кримінальні справи стосовно чинних членів Кабміну, зокрема Арсена Авакова", - заявив Бурбак.

Він також повідомив, що нардепів Капліна, Добродомова і Борислава Березу досі не опитали у СБУ.

За інформацією Бурбака, допитаним був лише нардеп від НФ Антон Геращенко.

"На сьогоднішній день нам повідомили, що є деякі провадження по Столяровій, по її діяльності. Щодо громадянина Шувалова жодного зареєстрованого провадження немає", - повідомив Бурбак.

Нардеп Помазанов заявив, що похід в СБУ був "безрезультативним". Жодного провадження за заявами "Народного фронту" від 5 вересня зареєстровано не було.

Він уточнив, що депутати спілкувалися із заступником глави СБУ Михайлом Глуговським.

Як відомо, ще 5 вересня нардепи "Народного фронту" передали СБУ вимогу розслідувати антиукраїнську діяльність "Інтера".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...