Поліцейські на Закарпатті у гонитві за порушником розбили авто, є постраждалі (фото)

За попередньою інформацією, поліція переслідувала автомобіль, який не зупинився на законну вимогу правоохоронців.

На місці інциденту. Фото:прес-служба Нацполіції України На Закарпатті з'ясовують обставини ДТП за участю службового автомобіля Управління патрульної поліції. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції України.

"Сьогодні, 13 серпня, о 14.05 в поліцію надійшло повідомлення про ДТП біля села Голубине на трасі "Київ-Чоп". Аварія сталася між селами Ганьковиця та Сусково Свалявського району, за участю службового авто патрульних і легковика "Volkswagen", - повідомляють правоохоронці.

За попередньою інформацією, поліція переслідувала автомобіль, який не зупинився на законну вимогу поліцейських. Патрульні їхали з увімкненими проблисковими маячками та сиреною.

Водій автомобіля Volkswagen не надав перевагу в русі службовому автомобілю і сталося зіткнення. В результаті ДТП постраждали водій і двоє пасажирів Volkswagen, а також співробітниця поліції.

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...