Поліція на Донеччині затримала терориста з "Оплоту", який хотів влаштуватися на роботу далекобійником (фото)

Затриманий понад чотири місяці служив у батальйоні терористів, а після звільнення приїхав на контрольовану Україною територію в пошуках роботи.

Затриманий терорист. Фото:http://police.dn.ua/

На КПВВ "Новотроїцьке" затримали учасника терористичного угруповання "Оплот", який приїхав працювати далекобійником на підконтрольну частину України. Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції, зазначають Патріоти України.

Поліцейські разом з прикордонниками зупинили вантажівку, за кермом якої перебував раніше судимий житель Донецька. Як виявилося, чоловік понад чотири місяці служив у батальйоні терористів "Оплот", а після звільнення приїхав на контрольовану Україною територію, щоб влаштуватися на роботу.

45-річний житель Донецька, доглядаючи за хворою матір’ю, вирішив вступити в батальйон "Оплот", де йому пообіцяли непоганий заробіток. З вересня 2015 року чоловік вступив у 5-ту окрему мотострілецьку бригаду в складі т.зв. "розвідроти ДНР". Отримавши посаду водія, він розвозив бойовиків на позиції і забирав назад до місця дислокації.

Чоловікові платили 15 тисяч рублів на місяць, але, за його словами, командири батальйону застосовували складні методи виховання для рядового складу, наприклад – пробігти багато кілометрів у повній екіпіровці.

Оскільки роки взяли своє, чоловікові було складно виконувати всі вимоги керівництва "ДНР", тому він звільнився і самовільно покинув частину. Він приїхав до Маріуполя, де його товариш запропонував йому спробувати влаштуватися далекобійником.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...