Поліція на Житомирщині затримала групу рейдерів, які напали на підприємство з видобутку граніту (фото)

Вранці на підприємство увірвалася група людей в камуфляжі, які назвали себе працівниками охоронного підприємства, зареєстрованого у Вінницькій області і забрала з адмінприміщення важливу документацію.

Фото: прес-служба Нацполіції України

В Житомирській області правоохоронці затримали тридцятеро людей, які увірвалися на територію державного підприємства з видобутку граніту. Про це повідомили у прес-центрі Нацполіції, інформують Патріоти України.

Начальниця відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко в коментарі зазначила, що гранітний кар’єр розташований у селищі міського типу Головино Черняхівського району.

Вранці туди увірвалася група людей в камуфляжному одязі, які назвали себе працівниками охоронного підприємства, зареєстрованого у Вінницькій області. Вони забрали з адмінприміщення документацію підприємства.

На місце події прибули поліцейські Головного управління Нацполіції в області, спецпідрозділи Управління превентивної діяльності, а також працівники Черняхівського відділення поліції та затримали цих людей.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...