Поліція у Херсоні затримала горе-матір, яка намагалася продати свого 3-місячного сина (фото)

На виручені кошти жінка планувала купити будинок.

Затримання горе-матері. Фото:прес-служба НП Херсонської області

У Херсоні затримали жінку, яка намагалася продати свого тримісячного сина за 210 тисяч гривень. На виручені кошти 26-річна мати планувала придбати будинок. Про це повідомляє поліція області, інформують Патріоти України.

Матір дитини пояснила поліції, що не хоче виховувати сина, а в подальшому зможе народити ще, якщо захоче. Жінка має судимість.

Як повідомляє прес-служба, відділ боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, отримали інформацію, що 26-річна жителька Скадовського району хоче продати сина. До пошуку потенційного покупця залучила знайомих, які допомогли знайти клієнта в Херсоні.

Жінка передала дитину разом з документами та речами і написала розписку, що відмовляється від сина і не пред’являтиме на нього ніяких прав.

Про це розповів в.о. начальника обласного главку поліції Микола Цап. Її затримали під час отримання коштів за дитину. Наразі хлопчик перебуває в обласному дитбудинку. Жінці може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...