Поліція у Києві затримала чоловіків, які влаштували бійку зі стріляниною біля ринку (фото)

В результаті інциденту двох учасників бійки було поранено та доставлено до медзакладу.

Затримані учасники бійки. Фото:прес-служба Нацполіції України

Правоохоронці встановлюють обставини бійки біля ринку у Києві. Учасники конфлікту застосували зброю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП у м.Києві, зазначають Патріоти України.

Так, за даними відомства, о 10:40 до чергової частини надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, крім того, учасники стріляли з невідомої зброї. Правоохоронці прибули на місце події, де виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв.

Також повідомляється, що до чергової частини надійшло повідомлення зі служби "103" про госпіталізацію з місця бійки зі стріляниною двох чоловіків: в одного - дотичне поранення в ліве стегно, в другого - в ноги і живіт.

Щоб встановити обставини бійки, поліцейські проводять огляд, спілкуються з очевидцями і встановлюють наявність камер відеоспостереження.

За словами свідків, зловмисники зникли з місця події на білому мікроавтобусі "Мерседес" і двох сріблястих автомобілях "БМВ" і "Тойота" з іноземною реєстрацією.

У Києві було введено план "Перехоплення", на розшук транспортних засобів орієнтовано всі поліцейські наряди. Вирішується питання про відкриття за фактом події кримінального провадження.

Пізніше в поліції повідомили, що неподалік Гідропарку поліцейські зупинили білий мікроавтобус "Мерседес", на якому з місця події зникли зловмисники. У підсумку затримано двох осіб, яких доставили в управління поліції для встановлення обставин події.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...