Поліція у Києві затримала іноземця, який за півгодини вкрав два мобільні телефони (фото)

Тиждень тому затриманий вчинив аналогічний злочин, в рамках розслідування кримінального провадження суд обрав йому арешт із правом внесення застави – 35 тисяч гривень, яку він вніс та звільнився.

Затриманий зловмисник. Фото:kyiv.npu.gov.ua

Оперативники поліції Києва впіймали іноземця на крадіжці мобільних телефонів. Про це повідомили на сайті Національної поліції Києва, передають Патріоти України.

Мобільний телефон було викрадено через відчинене вікно автомобіля. "Водійка Audi-100 зупинилася на узбіччі та повернулася до дитини, яка сиділа на задньому сидінні. У цей момент через відчинене вікно перехожий забрав мобільний телефон, що стояв на підставці, й почав втікати".- розповів начальник оперативно-розшукового відділу.

Під час обшуку затриманого, крім щойно викраденого телефону, вилучили мобільний вартістю 16 тисяч гривень, про викрадення якого раніше повідомила продавчиня торгового центру. Телефон було викрадено з прилавку під час спілкування продавчині з покупцем.

Тиждень тому цього ж зловмисника затримали після аналогічної крадіжки на залізничному вокзалі. На час слідства суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді арешту із правом внесення застави 35 тисяч гривень. Підозрюваний звільнився, внісши відповідну заставу.

Після другого затримання відкрито кримінальне провадження. За вчинене іноземцю загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...