Поліція у Києві затримала хулігана, який жорстоко побив жінку та кидався на людей з ножем і гранатою

За словами перехожих, які спробували заспокоїти хулігана, чоловік був у неадекватному стані.

Ілюстрація:Gazeta.ua

26 вересня в Солом'янському районі Києва чоловік прямо на вулиці побив свою дружину, а коли за жінку почали заступатися перехожі, почав погрожувати їм гранатою. Крім того, зловмисник мав при собі ніж. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції, передають Патріоти України.

Як з'ясували правоохоронці, які прибули на місце інциденту, чоловік посварився з дружиною і почав її бити, тому жінка втекла на вулицю.

"За словами перехожих, які спробували заспокоїти хулігана, чоловік був у неадекватному стані. Вже на вулиці він кілька разів ударив дружину кулаком в обличчя, а потім забіг в кафе, розмахуючи ножем і погрожуючи кинути гранату", - додають співробітники поліції.

Після побиття дружини хуліган погрожував підривом перехожим. В результаті поліція затримала дебошира.

У нього в квартирі провели обшук, під час якого вилучили предмети, схожі на корпус гранати РГД-5, частину запалу до неї, паперовий згорток з порохом вагою 600 гр, рушницю і 28 патронів. Всі предмети відправлені на експертизу. Навіщо затриманий зберігав удома небезпечні предмети - пояснювати не схотів. Крім того, виявилося, що 31-річний чоловік був раніше судимий за скоєння крадіжки, - відзначили столичні поліцейські.

За фактом події слідчим відділом Солом'янського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Зараз слідчі продовжують опитувати зловмисника.

З вікна військового ліцею у Львові випав 14-річний курсант - деталі трагедії

понеділок, 29 квітень 2024, 18:38

У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху Львівського ліцею ім. Героїв Крут випав 14-річний курсант з Запоріжжя Інформацію "Еспресо.Захід" підтвердив начальник ліцею ім. Героїв Крут полковник Юрій Гусар, передають Патріоти України. За словами полко...

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...