Поліція у Києві затримала п'яного "майора СБУ", який погрожував перехожим зброєю (відео)

Інцидент стався в одному з кафетеріїв у центрі столиці.

Фото:скрін відео

У Києві чоловік, який представився майором Служби безпеки України, в нетверезому стані погрожував оточуючим табельною зброєю. Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, інформують Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався в одному з кафетеріїв у центрі Києва. Так, у співробітників приватної охоронної фірми "Сіріус" спрацювала тривожна кнопка. По прибуттю з'ясувалося, що якийсь Павло "розмахував" зброєю, погрожуючи людям.

"Трохи пізніше на підмогу до Павла під'їхав чоловік, який намагався залагодити конфлікт і забрати зброю собі. На щастя, патрульні не повелися на вмовляння цього чоловіка і викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила зброю", - сказано в повідомленні.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...