Поліція у Києві затримала водія автобуса, яка збила велосипедиста та намагалася чинити опір правоохоронцям (фото)

Після затримання порушниці стало погано і її відвезли до лікарні.

Затримана водій-порушниця. Фото:Facebook

У середу, 6 червня, екіпажі патрульної поліції Києва орієнтували на розшук і затримання автобуса № 101, який збив на проспекті Генерала Ватутіна велосипедиста і втік з місця ДТП. Незабаром автобус-порушник був помічений: висадивши пасажирів, водій на великій швидкості попрямував в автопарк. Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, зазначають Патріоти України.

Після недовгої погоні патрульні зупинили автобус на околиці столиці, на вулиці Пухівській, в декількох сотнях метрів від парку. Незважаючи на те що жінка-водій намагалася чинити опір, поліцейським вдалося її втихомирити. Після цього порушниці стало погано і її відвезли до лікарні.

Раніше в Лікарню швидкої допомоги був госпіталізований і потерпілий велосипедист. Як розповіли в прес-службі патрульної поліції, і він, і водій автобуса пояснили, що ніякого ДТП не було, але між ними на дорозі виник конфлікт. Кожен з них стверджує, що потерпілий - він, а винуватець конфлікту - інша сторона.

У лікарні швидкої допомоги підтвердили, що з проспекту Ватутіна до них доставили потерпілого велосипедиста, проте до вечора його відпустили додому - отримані травми не вимагали госпіталізації.

У той же час в столичній поліції стверджують, що конфлікт був незначний, з'ясовувати його причини і встановлювати, хто ж з учасників винен, будуть в Дніпровському райуправлінні поліції Києва.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...