Поліція у Миколаєві затримала військових, які побили та пограбували перехожого (фото, відео)

Троє військових у стані алкогольного сп'яніння напали на 24-річного чоловіка. Вони нанесли йому удари по голові і тулубу, а після цього забрали у жертви телефон та взуття.

Один із затриманих. Фото:прес-служба поліції Миколаївської області

У Миколаєві поліцейські затримали трьох військових, які побили і пограбували перехожого. Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області, інформують Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Кирилова. Троє військових у стані алкогольного сп'яніння напали на 24-річного перехожого. Вони вдарили його по голові і тулубу, а після цього забрали у хлопця телефон та взуття.

Через деякий час після надходження заяви про напад поліцейські затримали зловмисників. Затриманими виявилися 21-річні військовослужбовці контрактної служби. Двоє з них є уродженцями Черкаської області, один – Кіровоградської. Вони самовільно залишили військову частину і вирушили на таксі в місто. Після того, як їх не пустили в один із розважальних закладів, хлопці купили спиртне і влаштували собі "свято", після чого і напали на перехожого.

Затримані зізналися у скоєному злочині. За погодженням з прокуратурою їм було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Затримані військові в порядку ст. 208 КПК України.

Також у поліції показали оперативне відео з допитом затриманих.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...