Поліція у Польщі затримала вандала, який облив фарбою українське консульство в Ряшеві

Затриманий не зміг чітко пояснити мотиви своїх дій.

Фото:tyzhden.ua

Вандал, який 30 вересня “розмалював” червоною фарбою почесне консульство України в Ряшеві, був затриманий польською поліцією, визнав свою провину і готовий понести відповідне покарання. Про це повідомив речник міської поліції Ряшева Адам Шельонг, повідомляють Патріоти України з посиланням на Тиждень.

“Поліція ідентифікувала і затримала цю особу минулої п’ятниці (6 жовтня). Це 35-річний житель Ряшева. Йому висунуто звинувачення за статтею щодо закликів до ненависті на національному грунті. Він визнав провину і добровільно висловив готовність понести покарання”, – повідомив Шельонг.

За його словами, затриманий не зміг чітко пояснити мотиви своїх дій. Водночас, речник ряшівської поліції зазначив, що ця особа не пов’язана з якимись організаціями радикального характеру.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...