Поліція затримала чоловіка, який керував "тутішками" в Дніпрі у сутичках 9 травня

Затриманий 27-річний місцевий житель має багате кримінальне минуле.

Тітушки 9 травня в Дніпрі побили ветеранів АТО. Фото:Главком

У Дніпропетровській області поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня у Дніпрі. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції України в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Це 27-річний місцевий житель з багатим кримінальним минулим. На відео, яке поширене в мережі Інтернет, видно, що саме він, а не поліцейський віддає команди і направляє дії молодих людей, які жорстоко побили ветеранів АТО.

Співробітники кримінальної поліції спільно зі спецназівцями встановили його місцезнаходження і доставили в прокуратуру Дніпропетровської області для проведення слідчих дій.

Також в Жовтневому суді Дніпра закінчився розгляд справ щодо обрання заходів іншим фігурантам справи. Трьом підозрюваним в масових безпорядках 9 травня обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою.

У кримінальному провадженні щодо подій в Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня 2017 року п'ятьом з сімох затриманих повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій, масових заворушень і заподіянні тілесних ушкоджень. Також підготовлено повідомлення про підозру щодо ще трьох осіб.

Як відомо, в Дніпрі 9 травня сталася масова бійка, були травмовані 14 осіб, а за підозрою в причетності до безладів затримано 15 осіб. Серед травмованих - учасники АТО, а серед тих, хто їх бив, як повідомляється, були так звані "тітушки". Правильність дій поліції перевірить спеціальна комісія.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...