Поліція знайшла у Житомирі чоловіків, які безвісти зникли на Луганщині

Побоювання поліції про те, що чоловіки могли потрапити в полон бойовиків, не підтвердилися.

Поліція знайшла безвісти зниклих у Житомирі. Ілюстрація:http://www.segodnya.ua/

Співробітники ГУНП в Луганській області спільно зі співробітниками Сєвєродонецького відділу поліції при проведенні оперативно – розшукових заходів встановили місцезнаходження трьох чоловіків, чий автомобіль "Ford Transit Connect" білого кольору у відчиненому стані був знайдений вночі 11 березня на узбіччі об’їзної дороги поблизу Сєвєродонецька. Про це повідомили у прес-службі поліції області на сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

На даний час чоловіки знаходяться за місцем проживання у Житомирі. За час відсутності жертвою злочину вони не стали. Зниклих було опитано та відібрано заяви про припинення розшуку.

Як повідомлялося раніше, у поліції припускали, що зниклі чоловіки могли стати жертвою ДРГ, оскільки були одягнуті у камуфляжну форму.

У поліції не уточнили, яким чином люди опинилися у Житомирі та чому залишили автомобіль.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...