Польська поліція йде по сліду: В центрі Вроцлава відбувся теракт (відео)

Скільки часу знадобиться благодушній Європі, щоб зрозуміти: носія зла умовляннями і дипломатією не вгамувати! Ворог цивілізованого людства підступний, брехливий і сподівається на безкарність.

У центрі Вроцлава вибухнула бомба. Фото: ru.tsn.uaУ центрі Вроцлава на південному заході Польщі спрацював вибуховий пристрій. За попередніми даними, легкі поранення отримала одна людина, інформують Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Підозріла сумка з горщиком всередині, залишена без нагляду, була виявлена в одному з міських автобусів. Пасажири повідомили про це водієві, і той відразу зупинив автобус і виніс на вулицю згорток. У цей момент пролунав вибух.

"Приблизно о 14:00 (15:00 за київським часом) в автобусі міської лінії був виявлений дивний предмет, схожий на скороварку. Водій зупинив автобус, щоб винести його назовні, і тоді стався невеликий вибух", - повідомили в поліції Нижньосілезького воєводства.

За інформацією поліції, в горщику були, ймовірно, металеві елементи та вибухові речовини. Поліцейські попередньо вже встановили, хто міг залишити в автобусі сумку, і вживають заходів щодо затримання зловмисника.

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.

Мобілізація людей з обмеженими можливостями в Україні: На кого чекає призов до армії з 1 травня

понеділок, 29 квітень 2024, 9:48

Новий закон про мобілізацію, підписаний президентом України Володимиром Зеленським, передбачає, що 2024 року мобілізація для інвалідів може відбуватися з деякими змінами, передають Патріоти України. Текст закону опубліковано на сайті "Голосу України",...