Помити брудні підштаники у Дніпрі: "Надо быть осторожным в этом "Габоне", - х*йловські козачки зібрались "прикривати" Самойлову на "Євробаченні"

Скандально відомий Віталій Мілонов пригрозив, якщо Самойлову образять у Києві, то він з компанією зробить наступне: "бандеровский флаг на их морды бандеровские натянем, подожжем флаг и заставим по майдану бегать, и кричать "кукареку".

Віталій Мілонов. Фото:https://lenta.ru

Депутат російської Держдуми Віталій Мілонов заявив про готовність поїхати в Україну, щоб охороняти співачку Юлію Самойлову, яка повинна представляти РФ на пісенному конкурсі "Євробачення-2017". Про це депутат заявив в ефірі радіостанції "Говорит Москва", передають Патріоти України.

"Конечно, надо быть очень осторожным в этом Габоне, куда мы ее направляем. Это же надо было додуматься — девушку отправить одну в этот Габон. Но, в конце концов, мы готовы сами поехать с нашими казаками и прикрывать ее, чтобы никаких провокаций не было", - зазначив він.

Він запевнив, що якщо хтось образить дівчину, то "их бандеровский флаг на их морды бандеровские натянем, подожжем флаг и заставим по майдану бегать, и кричать "кукареку"".

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...