"Попалась": Поліція оштрафувала дружину Яценюка

Терезію Яценюк покарали штрафом за розмови по телефону під час керування автотранспортним засобом.

Терезія Яценюк. Фото:openukraine.org

Патрульна поліція Києва оштрафувала Терезію Яценюк, дружину прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Наголошується, що інцидент стався на вул. Верхній Вал, що у Подільському районі Києва. Поліцейський оштрафував Терезію Яценюк за розмови по телефону під час керування автотранспортним засобом.

Штраф у розмірі 425 грн дружина глави Кабміну оплатила на місці. Співробітник поліції, який виписував їй штраф, коментувати ситуацію відмовився.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...