"Пора, брат, пора": Гужва отримав нову повістку

Повістку на допит у справі про розстріли на Майдані Гужві вручили співробітники СБУ на виході з приміщення телеканалу "112 Україна".

Ігор Гужва. Фото:www.rbc.ua

Ігор Гужва, який є головним редактором онлайн-видання "Страна.ua" отримав від правоохоронців нову повістку. Про це сам Гужва написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Під час виходу з телеканалу 112, де я був сьогодні на ефірі, до мене підійшли двоє людей, представилися співробітниками СБУ та вручили мені повістку на допит у справі про розстріли на Майдані", - написав він. Він зазначив, що раніше його "до цієї справи не прив'язували".

"Повістки при виході з ефірів також ще ніколи не вручали. Ну що ж, сходимо, поговоримо", - зазначив Гужва. Він також оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі фотокопію порядку. У документі зазначено, що Гужві 19 липня о 10:00 необхідно з'явитися в департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури по вул. Борисоглібська, 18.

Як повідомлялося раніше, 22 червня в приміщення інтернет-видання "Страна" прийшли з обшуком, який тривав до ранку п'ятниці, 23 червня. Близько 4 ранку правоохоронці забрали головного редактора Ігоря Гужву. Генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що Гужва нібито вимагав і отримав 10 тисяч доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на одного з політиків.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...