Поранення полісвумен вразило українців до глибини серця: Люди поспішають на допомогу (відео)

Близько 100 осіб приїхали здати кров для патрульної поліцейської Христини Гончаренко.

Христина Гончаренко. Фото: Фейсбук.

У мережi вказали на зворушливий жест людей щодо київської поліцейської Христини Гончаренко, що отримала поранення у ДТП.Гончаренко, що отримала поранення у ДТП. Про це пишуть в Twitter Київ Оперативний, передають Патріоти України.

"Станом на 11:00 близько 100 чоловік приїхали здати кров для патрульної поліцейської на Берлінського, 12", - повідомляють у цьому Twitter.

Нагадаємо, раніше в мережі показали фото і відео з місця аварії на Бориспільській трасі, в результатї якої постраждала дівчина.

Зеленський підписав новий закон про штрафи для ухилянтів: Що загрожує за неявку до ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 16:50

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, яким підвищуються штрафи для ухилянтів. Він набуде чинності наступного дня після опублікування в парламентській газеті "Голос України". РБК-Україна розповідає, за що саме та які передбачені штрафи....

Не все так просто: Очільник Львівщини назвав головну умову відкриття аеропорту "Львів"

п’ятниця, 17 травень 2024, 16:30

Цьогоріч туристичний збір у Львівській області становив рекордні понад 46 млн грн. Область також лідирує в Україні за податковими надходженнями від туризму, але для збільшення її привабливості для інвесторів потрібне відновлення роботи аеропорту «Львів...