Порятунок - у роботі? Анджеліна Джолі вперше з'явиться на публіці після чуток про передсмертний стан

Названа причина анорексії Анджеліни Джолі: проблеми зі здоров'ям актриси носять тимчасовий характер.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі збирається виступити на британському телеканалі ВВС 16 травня. Фото: Getty.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі збирається виступити на британському телеканалі ВВС з доповіддю на тему проблем біженців 16 травня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Дебати про кризу біженців часто поляризовані і засновані на страху і помилках. У нас повинна бути раціональна дискусія, яка зосереджується на тому, як ми підсилюємо систему, призначену для захисту тих, хто тікає від війни і переслідувань", - передала слова Джолі прес служба ООН.

Нагадаємо, що 40-річна актриса є спеціальним послом доброї волі ООН. Виступ Джолі анонсовано в рамках програми World On The Move.

Нагадаємо, Патріоти України раніше повідомляли про шокуючі фото вмираючої Анджеліни Джолі.

Видання Earn The Necklace пише, що інформація про передсмертний стан актриси - не більше, ніж чутки. Проблеми зі здоров'ям носять виключно тимчасовий характер, і у неї не рак, а всього лише харчовий розлад. Як джерело інформації видання вказує близьких до актриси людей, які розповіли, що анорексія Анжеліни викликана стресами.

"Це ненависть молодшого брата": Відома російська акторка поскаржилася на українців

понеділок, 13 травень 2024, 21:29

Російська акторка Валентина Тализіна, яка підтримує криваву політику Кремля, висловилася про українців. Зокрема, в одному інтерв'ю путіністка згадала, як багато років тому була на Заході України і пожалілася на те, що з нею не захотіли говорити російсь...

На Донеччині чоловік ґвалтував двох маленьких доньок співмешканки

понеділок, 13 травень 2024, 21:01

На Донеччині постане перед судом чоловік, якого правоохоронці підозрюють у зґвалтуванні своїх неповнолітніх доньок віком 8 та 12 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура, передають Патріоти України. За даними слідства, з червня по вересень...