Цього ви не знали: "Полуничка" про Анджеліну Джолі

4 червня головний красуні Голлівуду Анджеліні Джолі виповнюється 42 роки. Але до того, як стати зразковою дружиною і матір'ю, вона пережила важке дитинство і пройшла через бурхливу молодість.

Фото: 24tv.ua7 маловідомих інтимних фактів про бурхливу юність актриси пропонують вам Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.1. З 14 років Джолі жила в цивільному шлюбі. Ініціатива поселити бойфренда доньки виходила від мати Анджеліни. Всі троє жили під одним дахом.

1. З 14 років Джолі жила в цивільному шлюбі. Ініціатива поселити бойфренда доньки виходила від мати Анджеліни. Всі троє жили під одним дахом.

«Це була найрозумніша річ, яку мама могла б зробити, тому що, таким чином, ми не блукали десь у парку», — переконана акторка.

2. Довгі роки не спілкувалася з батьком, бо так і не змогла пробачити йому те, що він кинув її мати. Про весілля Анджеліни і Бреда батько акторки Джон Войт дізнався від журналістів. Зараз відносини з батьком стабільні, але налагодити контакт було нелегко.
3. Бурхлива молодість мало не звела її в могилу. Анджеліна якось зізналася, що в юності була абсолютно безголовою.

«Я пережила свої найгірші, свої найпохмуріші часи і вистояла. Я не померла молодою, і це велика удача — багато актрис не перенесли того, що випало на мою долю. Було безліч причин, за якими зараз мене не мало б бути тут. Я занадто люблю ризикові речі — ходити по лезу, випробовувати долю — і часто заходжу занадто далеко», — зізналася Джолі.

4. Під "кайфом" з’явилась на телебаченні. 12 років тому Джолі була під "кoксoм" під час телеінтерв'ю з відомим телеведучим Чарлі Роузом. Про це заявив наркодилер акторки. Він розповів, що Джолі купувала у нього кoкaін до і після передачі, а на самому шоу актрису якраз і "накрило".
5. Намагалася вкоротити собі віку через суїцидні думки. Анджеліна мала намір покінчити з собою. Актриса навіть найняла спеціальну людину, яка допомогла б їй розлучитися з життям.
6. Oбкyрилacь і знялася голою. Серія з восьми скандальних фотографій Анджеліни була зроблена в 1999 році. На одній з них Анджеліна знята топлес, з косяком в зубах і чорним ременем на шиї - чи то нашийником, чи то зашморгом. За словами джерела, що продало ці кадри, фото зроблені під час 14-годинної вечірки з героїном і марихуаною.

7. Спокусила бойфренда своєї матері. У 16 років Анджеліна закрутила бурхливий роман з бойфрендом своєї власної матері. Після цього довгі роки Джолі і її мати практично не спілкувалися.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...