Порошенко розповів, яку зарплату зараз отримують українські військові

Мінімальне грошове забезпечення на передній лінії тепер – 20 тисяч гривень.

Петро Порошенко. Фото: liga.net.

Президент Петро Порошенко зауважив, що мінімальна зарплата військових на передовій лінії Донбасу становить 20 тисяч гривень на місяць, тоді як на початку бойових дій захисники отримували 600 гривень. Про це президент розповів на зустрічі зі студентами Української академії лідерства в Києві, передають Патріоти України.

"Зараз мінімальне грошове забезпечення на передній лінії – 20 тисяч гривень. Це 800 доларів США, тоді як на початку агресії РФ у 2014 році було 600 гривень на місяць", - заявив Порошенко.

Президент зазначив, що учасникам бойових дій надаються різні соціальні пільги. Порошенко також розповів про підготовку військових, за його словами, зараз абсолютно інша система навчання спецназу. Президент відмітив і те, що нещодавно була запущена окрема програма забезпечення підрозділів боєприпасами.

Джерело: УНІАН

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...