"Порошенко вас кинув": Від окупантів під Горлівкою прилетіла "агітаційна міна" (відео)

Гаряча українська передвиборча кампанія торкнулась навіть російських найманців.

Будинок, у який влучили міни. Фото: 24 канал.

Проросійські бойовики на українському Сході не припиняють обстрілів. Бойовики від ранку "надсилають вітання" захисникам Зайцевого з гранатомета, передають Патріоти України.

До Горлівки та окупованої частини Зайцевого, за даними нашої розвідки, зайшов російський підрозділ, який стріляє вдень та вночі, нехтуючи будь-якими домовленостями та перемир'ями.

"У них відбулася ротація й вони стали більш агресивні", – зазначив військовослужбовець ЗСУ Жора. Один з мінометних обстрілів днями закінчився влучанням у житловий сектор Зайцевого. Після декількох "приходів" мін від будинку нічого не залишилося.

Наші бійці кажуть, що окупанти точно знали куди стріляють, адже корегували вогонь з безпілотника. Одна з мін не розірвалась. І військові знайшли на ній напис, який їм адресували бойовики.

"Там писали, що Порошенко нас продав та інші їхні сепаратистські ідеї. Агітують нас не вестися на це. Проте у нас є своя точка зору і ми на їхні агітації не ведмося", – заявив військовослужбовець ЗСУ "Смайлик".

Гаряча українська передвиборча кампанія торкнулась навіть російських найманців. Самі ж українські армійці про вибори поки не думають. Їхні думки лише про рідних та близьких, яких вони захищають. Особливо про коханих, адже 14 лютого – День святого Валентина.

"Я б зараз був зі своєю дівчиною, а тута побратими", – розповів військовослужбовець ЗСУ "Смайлик"

Поки українці на мирній території будуть готуватись до романтичних побачень, наші захисники вкотре виконають свою смертельно небезпечну роботу.

Джерело: 24 канал

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...