Поруч з колишньою ОДА: В окупованому Луганську прогримів вибух - ЗМІ

В результаті вибуху поранення отримала жінка, яка померла по дорозі в лікарню.

Колишня Луганська ОДА. Ілюстрація:https://ua.112.ua/

У центрі окупованого Луганська стався вибух. Про це виданню LIGA.net повідомили очевидці з місця подій, зазначають Патріоти України.

"Годину тому, близько 15:00, стався вибух на площі Героїв Великої Вітчизняної війни, місце відразу оточили. Це поруч з колишньою Луганською облдержадміністрацією", - сказав луганчанин Сергій, ім'я якого змінено з метою безпеки.

За попередньою інформацією, поранення отримала перехожа. "Жінка була поранена, її відвезла швидка", - уточнив він. Пізніше джерела повідомили, що жінка померла по дорозі в лікарню.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...