Посередника, який продавав сурогат у магазини, взяли під варту

Наразі злочинець перебуває у Харківському СІЗО, можливості внесення застави немає

Фото: "Фейсбук"

Харківський суд обрав міру запобіжного заходу підозрюваному у постачанні сурогатного алкоголю від виробника до магазинів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Депо".

За відомостями прокуратури, наприкінці минулого тижня Червонозаводський райсуд Харкова визначив посереднику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Наразі він перебуває у Харківському СІЗО.

Нагадаємо, на Харківщині з 22 вересня до сьогодні внаслідок отруєння алкоголем померли кілька десятків людей. Наразі затримано та оголошено підозру організатору сурогатного бізнесу, трьом його пособникам та трьом власникам магазинів, де реалізовувався неякісний алкоголь.

Досудове розслідування триває за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння та загибелі людей (ч. 3 ст. 204 КК України). Минулого тижня в Харкові знайшли 31-ріного посередника, який розповсюджував сурогатний алкоголь. Прокуратура області затвердила та оголосила підозру чоловіку.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...