"Последний раз предлагаю вам положить оружие и сдаться! Папа, не надо пожалуйста", - НАБУ виклало оперативний запис зі стріляниною судді-хабарника (відео)

У прес-службі бюро пояснили, що, за висновками лікарів, суддя також робив спробу самогубства.

Скрін відео

У мережі з'явився оперативний запис скандальної спецоперації в будинку підозрюваного у хабарництві одеського судді Олексія Бурана, який відкрив стрілянину по співробітниках Національного антикорупційного бюро (НАБУ). Відео розміщено на каналі НАБУ на YouTube, інформують Патріоти України.

У прес-службі бюро пояснили, що, за висновками лікарів, суддя також робив спробу самогубства.

"На тілі судді лікарями також були знайдені ознаки того, що суддя наносив собі подібні тілесні ушкодження раніше. Зараз у слідства є постанова прокурора про проведення огляду судді судмедекспертом. Також планується проведення судово-психіатричної експертизи", - відзначили в НАБУ.

Також наголошується, що в даний час проводиться експертиза зброї, яку застосовував суддя по відношенню до працівників НАБУ.

Нагадаємо, що суддя, якого спіймали за хабар в розмірі півмільйона гривень, зумів зі стріляниною піти від силовиків.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...