Поспішайте! Новорічний лайфхак: Як загадати бажання, щоб воно точно здійснилось

Новорічна ніч - це час, наповнений чарівництвом, коли навіть затяті скептики починають вірити в чудеса і прояви добрих сил. Але потрібно вміти скеровувати свої думки так, аби бажане стало дійсним. Як правильно загадувати бажання на Новий рік 2018, щоб воно здійснилося, розповідають Патріоти України.

Класична записка в шампанському

Мабуть, даний метод найбільш популярний. Хто не писав найзаповітніше бажання на шматочку серветки, щоб з настанням півночі спалити його, розмішати попіл в келиху і випити? Метод перевірений не одним поколінням, тож можна сміливо застосувати його, аби сприяти втіленню всіляких бажань. Нюанс полягає в тому, що всі дії потрібно виконувати з максимальною швидкістю.

Лист у конверті

Для реалізації задуманого знадобиться червоний конверт - цей колір наче як привертає до себе увагу добрих сил. У конверт потрібно помістити лист, в якому викладені цілі, досягнення яких є важливим в Новому році. Написати листа потрібно у відокремленому місці незадовго до настання 12 годин ночі. Записка повинна бути написана з максимальною відвертістю. Потім лист слід помістити в конверт, який потрібно запечатати. Конверт - у кишеню, а о півночі треба взяти його в руку і в подробицях уявити все, про що написано в листі. Після новорічної ночі конверт треба покласти в затишне місце, щоб відкрити перед настанням чергового року і переконатися, що побажання були почуті і втілені в життя.

Баночка з бажаннями

Даний метод просто необхідний тим, хто має безліч різноманітних побажань. Для цього знадобиться невеличка баночка, а також аркуші паперу, конфеті, цукерки, ялинові гілочки, шматочки мішури або інші новорічні прикраси, які можуть поміститися в обрану ємність. Ввечері 31 грудня треба написати бажання на папері, закрутити його в рулончики і помістити в баночку, присипавши хвоєю, блискітками, мішурою і іншим декором. Баночку можна і потрібно задекорувати, потім - повісити її на ялинку і зняти тільки після опівночі. Після цього чарівна ємність, як і в попередньому способі, переміщається в затишну схованку до наступного року, перед яким її потрібно відкрити, вийняти папірці і переконатися, що багато чого із задуманого збулося.

"Якщо сніжинка не розтане"

Даний метод припускає, що зустріч Нового року відбувається під відкритим небом або хоча б є можливість ненадовго вийти з квартири о півночі. Звичайно, потрібно, щоб погода була сніжною і безвітряною, а з неба сипалися прекрасні сніжинки. Вийшовши на вулицю, треба зловити одну, підставивиши руку. Якщо крижане мереживо не розтане, поки промовляється своє бажання, воно обов'язково стане реальністю в новому році.

Озвучити бажання в кватирку

Достукатися до сил Всесвіту можна, проговоривши бажання вголос. У перші хвилини, навіть секунди нового року, треба підійти до відкритої кватирці або вийти на балкон, а потім промовити свої найзаповітніші побажання, вклавши в голос всю силу переконання - новорічна энергетика посприяє швидкому втіленню задуманого в реальність.

Джерело: Depo.ua

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...