"Постоянно пьют, громко орут и спорят": Росіяни на курорті нажахали європейця

Німецький журналіст газети Handelsblatt Андре Баллін поскаржився на туристів із Росії, з якими зустрівся під час відпочинку в Туреччині, повідомляють Патріоти України.

Так, вони відпочивали в місті Аланья. За словами журналіста, росіяни поводилися зухвало і випивали дуже багато алкоголю.

"У барі постійно розливають напої. Одні гості голосно кричать російські патріотичні пісні, інші збуджено і голосно сперечаються один з одним або з персоналом, який просить їх заспокоїтися", - розповів Баллін.

За його словами, росіяни настільки захоплювалися алкоголем, що засинали прямо в холі на диванах. У результаті журналіст не витримав, і через кілька днів переїхав в інший готель.

"Персонал у запасному готелі не справлявся з напливом нових гостей і нервував при спілкуванні з нами. Орендар турецької сауни скаржився на відсутність у росіян виховання і розважав нас історіями про те, як деякі відвідувачі крадуть у нього рушники та інші предмети побуту", - повідав Баллін.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...