Постраждав через чоловічу гідність: На Олімпіаді в Ріо японський стрибун збив планку своїм причинним місцем (відео 12+)

Хірокі Огіта хотів взяти висоту 5,3 м, проте трохи не долетів до поперечини.

Хірокі Огіта в стрибку. Фото:скрін відео

Японський стрибун з жердиною Хірокі Огіта не зміг пробитися крізь сито кваліфікації Олімпіади через те, що збив планку пенісом. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Огіта хотів взяти висоту 5,3 м, проте трохи не долетів до поперечини. Спочатку її торкнулися ноги японця, проте остаточно збити планку йому вдалося своїм чоловічим достоїнством.

Пізніше спортсмен написав в соцмережах, що сприймає обговорення свого невдалого стрибка з гумором. "Переглядаючи (стрибок) знову, я можу сказати собі, що було досить смішно", - написав пізніше Огіта в Twitter.

Верховна Рада планує ввести штрафи для батьків за ухилення від навчання дітей

середа, 8 травень 2024, 18:42

Верховна Рада України планує штрафувати батьків за ухиляння від навчання та виховання малолітніх та неповнолітніх дітей. Сума стягнення складатиме від 850 до 1700 гривень . Про це йдеться у відповідному проєкті Закону про адміністративні правопорушення...

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...