Постраждав і таксист: У Києві поліція затримала вбивцю військовослужбовця

Повідомлення про вбивство біля озера неподалік вулиці Драгоманова у столиці поліцейські отримали через 20 хвилин після інформації про напад на таксиста.

Ілюстрація:ukr.media

У Києві правоохоронці затримали вбивцю військовослужбовця Генерального штабу Збройних сил України, який був знайдений мертвим біля озера на вулиці Драгоманова. Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Києві, передають Патріоти України.

Встановлено, що в той день зловмисник також завдав ножового поранення в шию водію таксі. Напад на таксиста стався на вулиці Тепловозній.

"Пасажир замість оплати за проїзд почав бити таксиста, а потім вдарив ножем. Коли бійку побачив перехожий, злочинець схопив мобільний телефон таксиста і зник з місця події. 38-річного потерпілого доставили в лікарню, де прооперували", - заявили в поліції.

Повідомлення про вбивство біля озера неподалік вулиці Драгоманова поліцейські отримали через 20 хвилин після інформації про напад на таксиста.

"За прикметами свідків та іншими ознаками скоєння злочинів правоохоронці розглядали версію, що до їх вчинення причетний один чоловік, яка з часом підтвердилася", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

В ході проведення необхідних слідчо-оперативних заходів працівники карного розшуку вийшли на 24-річного киянина, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні тяжких правопорушень.

"Затримання відбулося в одному з гуртожитків. Тут же під час обшуку правоохоронці виявили відібрані у потерпілих речі", - заявили в поліції.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ст. 187 (Розбій), ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) і ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...