"Потап, LOBODA і інша х...та": Мережі розлютило фото українських зірок в обнімку з одіозними пропутінськими артистами

Потап, Світлана Лобода та Ані Лорак знову засвітилися в компанії зірок країни-агресора.

Користувачі соцмереж обурені тим, що багато українських зірок засвітилися на фото з одіозними російськими виконавцями під час музичного фестивалю "Спека" в Баку (Азербайджан). Так, відповідним фото, яке викликало обурення українських блогерів, поділився азербайджанський і російський співак і музикант Emin в своєму Instagram, повідомляють Патріоти України з посиланням на Лайм.

На знімку зображені українські поп-зірки Світлана Лобода, Ані Лорак та Потап в компанії таких російських виконавців, як Тіматі, якого нещодавно викрили в знущанні над загибеллю МН17, Emin, Григорія Лепса, якому, до речі, заборонено в'їзд на територію України, а також співачки Кеті Топурії з групи "А-Студіо".

У той же час користувачі мережі неоднозначно відреагували на таке дружнє російсько-українське фото.

Так, користувач Василь Адамовський на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав гнівний пост, правда, відзначивши неправильне місцезнаходження зірок.

"Потап, LOBODA і інша х...та в центрі Москви, на тусні. Мені на них чисто п ... й !!!

Але якщо такий персонаж, як Потап, буде з'являтися на українському центральному телеканалі і корчити з себе псевдопатріота, то такий телеканал згорить на 2-й день після запуску телешоу з його участю! Настійно раджу кастинг-менеджерам подумати над заміною суддів, тому що будуть серйозні проблеми, я вам обіцяю!!! Дістало! "- гнівно написав Адамовський, в Facebook-профілі якого зазначено, що він є помічником депутата.

До його розлюченої публікації тут же підключилися багато коментаторів-однодумці: "Згоден з Вами, Василь, на всі 100%", "Ну б...ді чисто підзаробити поїхали, тут ніякої політики", "За гроші і рідну маму продадуть, просто ніхто таких не слухає, шкода, що це лайно так часто показують у нас", "В дружній компанії з Тіматі - вже і цього достатньо, незалежно від того, в якій країні" , "Названі персонажі продовжують їздити в РФ на заробітки" , "Ось це пост .. 100% за .... Потап - дебіл, який заробляє на безкультурщині", "Лайно", "Яка різниця, Баку не Баку? Подивіться, який контингент на фото, і все стане ясно".

"Кидайте в мене каміння, але я проти підпалювання каналів і ін. Знаю Потапа і те, що він робить для нашої країни. І при цьому не займається популізмом. Ви можете забанити мене, але це моя думка з внутрішньої сторони шоу-бізнесу. Не всі такі, як ми думаємо (і хороше, і погане)", - висловив іншу думку один з користувачів мережі.

І отримав відповідь: "Клоун черговий))) Багато робить для України і при цьому встигає в Парашці бабла зрубати?))) Він що, багатофункціональний, як жіноча прокладка?) Як можна одночасно допомагати і гадити?".

Відзначилися і такі, хто не обговорює політику, а звертає увагу на зовнішній вигляд зірок: "Коли Тіматі побачив, як одягнений Потап, він дуже засмутився, тому що думав, що у несмаку є межа, і цю межу він і встановлює. Але ж ні ".

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...