Потрібні гроші для участі у кінофестивалі в Торонто: Режисер і госпітальєр Титаренко зняв фільм "Війна за мир" про українські реалії в зоні АТО (відео)

Кадри, зняті на передовій, безцінні. Люди, які там, в кадрі, зі зброєю в руках захищають всіх, хто залишився вдома, мають право, щоб про них дізналися в усьому світі. Не будемо байдужими!

"Война за мир". Фото: day.kyiv.uaОдеський режисер і госпітальєр Євген Титаренко зняв фільм Війна за мир про українські реалії в зоні АТО та планує адаптувати англомовну версію картини для участі у кінофестивалі в Торонто, про це він розповів в інтерв'ю на Громадське радіо, передають Патріоти України.

Євген розповів, що для реалізації задуманого йому необхідно $27 тисяч. Щоб дознімати та оцифрувати картину команда оголосила збір коштів, але поки вдалося зібрати $999.

"Фільм розповідає про зміни в людях, які, не маючи військового досвіду, зараз воюють і змінюють нашу країну зсередини", - сказав Титаренко.

Кіно про сучасну українську війну поїде на фестиваль в Канаду, якщо команда зможе зібрати необхідну суму на оцифровку і переклад. Роботу потрібно завершити до 12 серпня, тоді фільм повинен вже бути представлений на фестивалі в Торонто.

Про свій проект War for Peace Євген зняв кілька потужних роликів.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...