"Виконав свою місію та йду далі": З'явилися нові деталі самогубства відомого українського режисера

Леонід Кантер застрелився у великій залізній бочці об'ємом 3 кубометра у своєму дворі.
Леонід Кантер. Фото: УНІАН.

Відомий український режисер Леонід Кантер перед самогубством залишив відразу декілька записок, в яких пояснив свої мотиви. Про це повідомив начальник Бахмацького райвідділу поліції ГУНП в Чернігівській області Юрій Жула, передають Патріоти України із посиланням на "Укрінформ".

"Версія вбивства відхиляється, оскільки Леонід Кантер залишив кілька передсмертних листів. В них він писав, що свою місію виконав і йде далі, і що хоче, щоб розпочату ним справу продовжували його однодумці і послідовники", - сказав Жула.

Режисер застрелився у великій залізній бочці об'ємом 3 кубометра у своєму дворі. Жула зазначив, що Кантер зробив це, щоб не бруднити своєю кров'ю землю. "Він був дуже за екологію, надзвичайно любив і цінував ділянку, на якій жив, і хотів, щоб людям ця земля залишилася чистою, щоб крові там не було", - зазначив він.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...