Повернення блудного сина з РФ: Стало відомо, з яким ФК України Селезньов підписав контракт

Непоганий трансфер провернули «гірники».

Гравець багатьох українських команд Євген Селезньов. Фото: sport-express.uaСьогодні Євген Селезньов поставив підпис під контрактом з донецьким "Шахтарем". Угоду українського форварда з "гірниками" розраховано на два роки, повідомляють Патріоти України, посилаючись на сайт Нескучные новости.

Нагадаємо, Селезньов — вихованець макіївського футболу, але починав свою кар'єру Євген саме в "Шахтарі", однак на перших порах нападник грав за молодіжні команди, після чого його було відправлено в оренду в "Арсенал". Після року, проведеного в київській команді, українець провів сезон за "Шахтар", після чого його було продано в дніпропетровський "Дніпро".

Через два роки своєю впевненою грою і великою кількістю забитих голів за "Дніпро" Селезньов знову привернув до себе увагу Мірчі Луческу, який повернув футболіста в "Шахтар". Але пробув він у стані "гірників" недовго — наступного сезону Євген знову опинився в Дніпропетровську. За команду Маркевича форвард грав до лютого нинішнього року. Всього за "гірників" Селезньов провів 67 матчів, забив 27 голів, а за дніпрян на рахунку Євгена 139 матчів і 68 голів.

Наприкінці зими нападник прийняв рішення покинути "Дніпро" і вирушив підкорювати Росію, підписавши дворічний контракт з краснодарською "Кубанню". Однак ця історія не тривала довго. За "Кубань" Селезньов встиг провести 10 матчів та забити три голи, після чого 30-річний футболіст розірвав контракт з російським клубом за невиконання клубом зобов'язань щодо заробітньої платні. Агент Селезньова Вадим Шаблій після цього заявляв, що повернення його клієнта в Україну навряд чи відбудеться.

Додамо, що повернення Селезньова в "Шахтар" може позитивно позначитися на майбутньому футболіста у збірній України, де він донедавна був основним виконавцем.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...