Повернувшись з передової, миколаївський "кіборг" почав викладати "Захист Вітчизни" у рідній школі (відео)

Сергій Гуссіді - Вчитель року Миколаєва.

Миколаївський "кіборг" вижив в пеклі аеропорту, а тепер навчає дітей. Скріншот.

Сергій Гуссіді працює вчителем. Йому пощастило вижити в пеклі Донецького аеропорту і після демобілізації фаховий педагог повернувся до викладання у старшокласників предмету "Захист Вітчизни", повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет "Фактів".

Сергій ділиться з майбутніми випускникми досвідом не з книг, а з реальних боїв. Завжди усміхнений і позитивний чоловік дуже любить дітей і ті відповідають йому взаємністю. Тепер їх улюблений наставник - Вчитель року Миколаєва.

"Кіборг" викладає у миколаївській школі №6. До мобілізації чоловік учителював шість років.В АТО командував взводом 80-го окремого десантного батальону. Завжди усміхнений Сергій у найстрашніші дні надихав бойових побратимів. Його взвод вийшов з аеропорту без втрат.

"Нам командир одразу сказав: "Хлопці, половина вас "200", половина "300" повернеться. Сепаратисти були над нами на третьому поверсі, під нами і з усіх боків. Якщо я командир, я не можу показати, що я боюсь, що мені страшно, адже на мене дивляться мої підлеглі. Я постійно заспокоював своїх підлеглих", - розповідає військовий.

Після демобілізації Сергій повернувся до школи. Робота з дітьми допомагає йому не згадувати те пекло. Він викладає предмет для старшокласників "Захист Вітчизни". На реальних прикладах навчає захищатися, проводить марш-кидки зі зброєю та стрілецькі змагання. Уроки веселого, молодого та загартованого війною педагога відвідують і дівчата.

"Це дуже мудра людина і вона може дати нам все, що потрібно в житті. Він розповідав як побував в зоні бойових дій, воював разом зі своїми друзями плече до плеча", - діляться враженням учні.

У школі радіють - Сергій цікавий наставник для хлопців. Цього року Сергія визнали найкращим вчителем року Миколаєва. "Кіборга" запросили викладати і у студентів на кафедрі військової підготовки національного університету.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...