Повідомлення про підготовку теракту на Банковій виявилося п'яним "жартом"

Киянину, якого і раніше затримували поліцейські, загрожує до шести років позбавлення волі за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

П'яний киянин повідомив про підготовку теракту на Банковій. Фото: ЖЖ.

Національна поліція затримала підозрюваного в неправдивому повідомленні про підготовку теракту в будівлі Адміністрації президента в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

28 липня зранку невідомий зателефонував на спеціальну лінію 102 та повідомив, що готується теракт по вулиці Банковій.

Правоохоронці оперативно вирахували місце знаходження невідомої особи. Ним виявився 49-річний місцевий житель.

Згідно з обліками органів внутрішніх справ його неодноразово затримував дільничний інспектор поліції за насилля в сім'ї.

Киянин перебував у сильному алкогольному сп’янінні. Доставлений до Голосіївського управління поліції чоловік, повідомив, що це лише жарт та про ніякий злочин він не знає.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...