Повідривали "з м’ясом": З недавно відреставрованого бульвару Києва викрали всі сміттєві урни (фото)

Місцеві мешканці зазначають, що інцидент трапився два-три дні тому.

Невідомі викрали всі сміттєві урни з “Каштанового” бульвару на столичному проспекті Перемоги. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

Як стало відомо, на ділянці проспекту Перемоги, від Повітрофлотського мосту до площі Перемоги, невідомі викрали понад п’ятнадцять сміттєвих баків, котрі були встановлені після нещодавньої реконструкції.

Місцеві мешканці зазначають, що інцидент трапився два-три дні тому. “Урни повідривали "з м’ясом", разом з металом, до якого вони були прикріплені”, – розповіла мешканка одного з найближчих будинків.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...