Повінь на Закарпатті: В мережу виклали фото наслідків стихійного лиха

Область потерпає від стихії: через танення снігу і скресання криги підтоплені близько 500 домогосподарств, залиті водою 9 доріг, а рівень води в річках Боржава, Велика Уголька, Красна, Одаров, Річанська, Ріка та Хустець підвищується.

Повінь на Закарпатті. Фото: Фейсбук.

У мережі з'явилися нові фотографії наслідків повені в ряді населених пунків в Закарпатській області. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook місцевий житель Олександр Богданов показав наслідки снігової паводку на річці Уж біля плотини в селі Невицьке, передають Патріоти України.

Голова Ракошинскої сільради в соцмережі опублікував знімки затоплених вулиць внаслідок розливу річки Яруга. За його словами, ускладнений рух на низці вулиць, кілька дворів підтоплені.

У Мукачівській міськраді заявили про повищення рівня води в річці Латориця. Через це виявилася підтопленою вулиця Гастело.

У ДСНС повідомляють, що в області через потепління, опаді та підвищення рівнів води у водоймах підтоплено велику кількість домогосподарств та сільськогосподарських угідь. У селах Дубриничі (Перечинський район) та Кліновець (Мукачівський район) обмежений проїзд транспорту.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...